Van 10 t/m 28 november is de Rottebandreef vanaf de Molenlaan afgesloten wegens werkzaamheden van de gemeente, dit met uitzondering van de weekenden. U wordt geadviseerd de omleidingsroute te volgen, die loopt via de Molenlaan en de Grindweg richting gemeente Lansingerland. Fietsers die gebruik maken van de Rottebandreef worden omgeleid via de Terbregse Rechter Rottekade. Hier vindt u een kaart van de omleidingsroute.De Golfbaan en de Brasserie zijn de hele dag gesloten op :

  • 25 en 26 december 2014 ( 1ste en 2de kerstdag)
  • 01 januari 2015

Op 24 december en op 31 december sluiten de Golfbaan en de Brasserie om 15.00 uur.

De Hooge Rotterdamsche heet u van harte welkom
!

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche moet u tenminste één keer in uw leven gespeeld hebben!Er wachten 18 zeer afwisselende, uitdagende holes op u. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog in het prachtige Rottemerengebied aan de noordkant van Rotterdam. Ervaring leert, dat zij, die u voor gingen, niet lang konden wachten op het moment om de volgende ronde te spelen. Velen van hen kozen daarom voor een lidmaatschap van de golfbaan.  Dat was ook de reden van Joost Luiten om De Hooge Rotterdamsche als zijn homecourse te kiezen.
Golfclub De Hooge Rotterdamsche heeft 1000 leden en staat bekend als een gezellige en bloeiende vereniging.
Op onze golfschool Golf Academy Zuid Holland kunt u terecht voor een golfcursus om de beginselen te leren of om u spel te verfijnen.

Hoera, we gaan golfen!

Wie wil golfen op één van Nederlands mooiste golfbanen, is welkom bij De Hooge Rotterdamsche. Kunt u nog niet golfen? Geen nood. Bij Golf Academy Zuid Holland, leert u de fijne kneepjes van het vak . Weet u nog niet zeker of u het wel leuk vindt? Probeer dan een gratis inlooples . In deze blog leggen wij u in ieder geval vast uit, waarom golfen zo leuk is.

Read More
Page 1 of 2312345...1020...Last »