Dé locatie voor feesten en partijen

Iets te te vieren? Maak het bijzonder bij De Hooge Rotterdamsche, dé feestlocatie voor groepen van 10 tot 250 personen. Een trouwerij, familiefeest, verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje of golfdag? Wij zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt!

Culinair genieten

Luxe 2-, 3- of 4 gangen diner, heerlijke dagschotels, zomer- of winterbbq, of een heerlijk Italiaans of Thais buffet? De mogelijkheden zijn eindeloos bij De Hooge Rotterdamsche. Of geef uw evenement een compleet eigen invulling. Wij denken graag met u mee om er een fantastische dag van te maken.

Ideale locatie

De Hooge Rotterdamsche is gelegen in het prachtige groene Rottemerengebied op een 25 meter hoge berg. U bevindt zich hier in een oase van rust maar toch vlakbij wereldstad Rotterdam. Vanaf onze brasserie heeft u een schitterend uitzicht op de skyline. De Hooge Rotterdamsche eenvoudig te bereikbaar met de auto en beschikt over een groot gratis parkeerterrein.

Uitstekende faciliteiten

Naast een multifunctionele vergaderzaal en een groot restaurantgedeelte beschikt de brasserie over een schitterend (verwarmd) terras. In de winter is het heerlijk vertoeven rondom onze openhaard. Er zijn verrijdbare TV schermen beschikbaar waar u gebruik van kunt maken wanneer u bijvoorbeeld foto’s of een presentatie wilt tonen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op via 010 – 522 00 52 of via brasserie@dehoogerotterdamsche.nl

TERUG NAAR BRASSERIE

Evenementen-Brasserie3