Op zaterdag 2 november organiseren wij weer een Wildavond! Voor € 45,- p.p. serveert chef Dick een heerlijk 5-gangen wildmenu met o.a. hert, patrijs en haas. Speciaal voor alle wildliefhebbers!

Om 18:30 uur is het ontvangst en het diner start om 19:00 uur.

Reserveren kan bij de brasserie of telefonisch via 010 522 00 52.
Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Menu

Pastrami van hert met panna cotta van aardpeer,
kruidensla met dressing van frambozenazijn en wildjus

***

Licht gebonden soep van pompoen met gerookt spekschuim
en krokant filodeeg van peper en zout

***

Rol van Roodpoot Patrijs op een warme salade van gekleurde biet,
crème van peterseliewortel en jus van gekonfijte knoflook

***

Hazenrugfilet en stoverij van haas met paddenstoelen, knolselderij, stoofpeertje,
rode kool en saus van moutwijn en jeneverbessen

***

In witte glühwein gepocheerd appeltje met krachtige chocolademousse, amandelcrumble en kaneel sabayon.

wild