Op vrijdag 23 november organiseren wij weer een Wildavond! Voor € 39,50 per persoon geniet u van een 5-gangen wildmenu van onze chef. Speciaal voor alle wildliefhebbers! Om 18:30 uur is het ontvangst en het diner start om 19:00 uur.

Altijd al meer willen weten over het schoonmaken en bereiden van wild? Speciaal voor geïnteresseerden wordt er een demonstratie gegeven. De aanvangstijd hiervan is 17:00 uur. Hiervoor zijn maximaal 12 plekken.

Het menu:

Wintersalade van ongestampte pot van aardappel en andijvie met spekjes en pistache, grove croutons en worst van Roodpoot Patrijs.
***
Krachtige wildbouillon met paddenstoelen en marjolein.
***
Hollandse fazant met korianderpilav en vijfkruidensaus.
***
Ree medaillon met jus van jeneverbes, mousseline van knolselder en pompoen, chips van aardpeer, gekonfijte rode biet, bosbessensiroop en rozemarijn aardappeltjes.
***
IJsparfait van limoncello met siroop van citroentijm op een brioche wentelteefje en citrusfruit.

Alleen op basis van reservering. Reserveren kan telefonisch via 010 522 00 52 (keuze 2).
wild