Datum:  11/07
Tijdstip: start om 07.30 uur
Spelvorm:  Texas Scramble (9-holes)
Inschrijven: Via e-mail: bc@dehoogerotterdamsche.nl
Bestemd voor: 
Organisatie: Golf4Business

De Business Club van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is dé (thuis)basis voor zowel zakelijke als sociale contacten. Binnen de Business Club heerst een sportieve, toegankelijke en warme sfeer. Onze (business)-leden zijn veelal gelijkgestemde mensen, waarderen en inspireren elkaar én de optimale faciliteiten van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche en de sfeervolle ambiance in de Brasserie. De Brasserie is uw meeting point voor zakelijke afspraken, lunches en diners.

De Business Club biedt met haar Golf4Business wedstrijd- en activiteitenprogramma een veelvoud van mogelijkheden om nieuwe businesskansen te ontdekken. Vanaf maart t/m september speelt de Business Club haar 18 en 9-holes golfwedstrijden. De ideale gelegenheid voor geïnteresseerde introducés om kennis te maken met onze Business Club en haar leden en voor haar leden om binnen een sportieve, informele sfeer met relaties bij te praten.

Voor meer informatie over ons Business Club programma/lidmaatschap kunt u contact opnemen met Brenda Ebell, 010 – 522 00 52 of u stuurt haar een e-mail bc@dehoogerotterdamsche.nl