Datum:  02/04
Tijdstip: 1-tee start vanaf 16:45 uur tot 17:45 uur
Spelvorm: Individueel Stableford (9-holes)
Inschrijven: Inschrijving via OGS
Bestemd voor: Clubleden, Jeugdleden (Vanaf 13 jaar), Twilightabonnees
Organisatie: Men's Night

Net als afgelopen jaren organiseren we iedere twee weken op de dinsdagavond de “Men’s Night”: een 9-holes ronde voor de heren-leden van de Hooge Rotterdamsche. Gelegenheid om anderen te leren kennen, gezellig en competitief te spelen en na afloop wat te drinken en desgewenst te eten. Het wordt dit jaar een extra lange serie van 13 wedstrijden die begint op 2 april en wordt afgesloten op 17 september met een slot-eten en de uitreiking van de seizoensprijzen.

Hoewel zo maar aan komen waaien het eenvoudigste zou zijn willen we van te voren weten hoeveel man er ongeveer meedoen. Inschrijven kan via de site.

Het is wel een binnenloop wedstrijd in de zin dat degenen die gearriveerd en klaar zijn om te spelen, in overleg met de wedstrijdleiding de baan ingaan zodra de tee vrij is. Er wordt dus geen startlijst gemaakt en dat schept flexibiliteit mocht een afspraak uitlopen of het verkeer eens wat tegen zitten. Verder is het zo dat in- en uitschrijven kan tot 12:00 uur op de dag van de wedstrijd. Mocht je na die tijd nog willen checken of er plek is of wil je laten weten dat je het niet meer haalt of er pas laat zal zijn, neem dan contact op met de wedstrijdleiding (Dirk Luger 06-20491414 of Friso van Asten 06-10204921).

Om er voor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen beginnen we niet te vroeg. In principe hebben we een uur de tee beginnend vanaf de 1e starttijd. Aan het begin en aan het einde van het seizoen wordt er vroeger gestart i.v.m. de eerder invallende duisternis. Inschrijven kan vanaf drie weken voor de speeldag.