svenkramer-1024x300

Op woensdag 18 september a.s. wordt u volledig verzorgd met ontvangst, lunchpakket, baancatering, borrelhapjes en diner op een bijzondere golfdag. De Business Club organiseert samen met Spieren voor Spieren én PTI dit 18 holes toernooi. De wedstrijdvorm is Texas Scramble. Iedereen met een EGA handicap tot 54 kan meedoen. Dit toernooi wordt ondersteund door o.a. Minke Booij, Phil Helsby, Leo Beenhakker, Louis van Gaal en vele anderen. 
Tijdens het diner is er een veiling van artikelen die door sponsoren aan Spieren voor Spieren ter beschikking zijn gesteld.
Op de veiling kunt u bieden op een VIP concert in Ziggo Dome (Diner, Business Seats, After Party), een bijzondere dag op The Dutch of de Eindhovense onder begeleiding van een top Golfer. Motivatiespeech door (ex)-international Joyce Sombroek, heerlijke wijnen, een dag de baan in met een Nederlandse Pro, midweek De Roompot, zeefdruk nr. 45/85 van René Boin (www.reneboin.com) en andere zeer interessante items.
Hebt u zin in een ontspannen dag golfen op een toplocatie én helpt u mee om spierziekte bij kinderen de wereld uit te helpen? Meldt u vandaag nog aan!

(*) exclusief BTW