De Hooge Rotterdamsche is de ideale locatie voor groepen

Wij bieden u een uitdagende en verrassende baan, een prachtig clubhuis met heerlijk terras aan met voldoende parkeermogelijkheden en een goed te bereiken locatie midden in de Randstad.

Voor groepen vanaf circa 10 personen hebben wij golf-arrangementen in combinatie met een ontbijt, lunch, borrel en/of diner. Uiteraard verzorgen wij ook graag golfclinics in samenwerking met onze golfschool.

U bent bij ons aan het juiste adres voor baancatering, buffetten, barbecues, feestavonden maar ook voor vergaderingen! Wij hebben een vergaderruimte beschikbaar tot circa 12 personen, wifi en presentatiemiddelen staan dan tot uw beschikking. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij maken graag voor u een offerte op maat.

Golfclinic op maat

Boek nu uw golfclinic op De Hooge Rotterdamsche en maak op een laagdrempelige manier kennis met de golfsport. In kleine groepjes helpen onze ervaren en enthousiaste golfprofessionals u snel veel plezier te beleven aan het golfspel. Het ideale familie- of bedrijfsuitje!
Uw golfclinic uitbreiden met een ronde golf, lunch of bijvoorbeeld een diner? Wij helpen u graag bij het samenstellen van een programma dat bij u en uw deelnemers past.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 010-5220052 of via de e-mail: Lisa Trovato  l.trovato@dehoogerotterdamsche.nl.

Lees hier meer over onze leveringsvoorwaarden.

Aanvragen offerte