Kom in actie!

Op woensdag 26 september a.s. kunt u met een aantal prominenten golfen om geld op te halen voor ‘Spieren voor Spieren’! Deze stichting heeft als doel om spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Samen met hun kind- en topsportambassadeurs als Sven Kramer, Frank & Ronald de Boer, Danny en Dailey Blind, Marit Bouwmeester, Ron Vlaar en vele anderen, zetten zij zich vrijwillig in om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met een spierziekte.

 

In Nederland zijn er 20.000 kinderen met een spierziekte en er is nog steeds geen medicijn. Ook deze kinderen verdienen spierkracht en dus spierballen. Vandaar dat ‘Spieren voor Spieren’ samen met u een vuist wil maken om voor hen elke dag een stukje leefbaarder te maken. Maar om kinderen spierballen te kunnen geven, moeten we begrijpen wat spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe we toe kunnen werken naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek te financieren. Daarom organiseren Business Club De Hooge Rotterdamsche, PTI en Spieren voor Spieren ook dit jaar weer dit golftoernooi!

 

Kom in actie!

Speel woensdag 26 september samen met uw relatie(s) en eventueel met een prominent die zich als ambassadeur inzet mee om voor Spieren voor Spieren zoveel mogelijk geld in te zamelen. Hoe eerder u inschrijft, hoe groter de kans dat u met een (ex-)topsporter speelt!

U kunt ook kiezen om in een flight met alleen maar vrienden, zakenpartners of collega’s te spelen. En natuurlijk behoort individueel inschrijven ook tot de mogelijkheden. De ervaring leert dat het naast een ‘goede doelen dag’ vooral een uiterst informele, aangename, goed verzorgde en ontspannen golfdag en –avond is!

Bundel uw spierkracht en schrijf in!

Wilt u op een andere manier uw steentje bijdragen? Bijvoorbeeld door iets beschikbaar te stellen voor de veiling? Neem dan contact op met Brenda Ebell, 010 – 522 00 52.