Lustrumbankjes

In het kader van het 25-jarig bestaan heeft de lustrumcommissie, in samenspraak met Het Bestuur, het initiatief genomen om alle bankjes in de baan te vernieuwen. De nieuwe bankjes verbeteren het aanzicht van de baan aanzienlijk en zijn een duurzame herinnering aan dit feestelijke jaar. De bankjes zijn besteld en zullen in de loop van dit jaar door AHA de Man gratis worden geplaatst als hun bijdrage aan ons lustrum!

 

Sponsoren van bankjes

Graag doen wij aan u een oproep om een bankje te sponsoren!

U kunt dat doen als individueel lid, als groepje van golfvrienden of golfvriendinnen of als bedrijf. Zo heeft Het Bestuur het bankje van hole 1 gesponsord, AHA de Man het bankje van hole 3 en gaat de Herendag ook een bankje sponsoren. Wij zouden graag alle 22 bankjes gesponsord zien en roepen u op om sponsors aan te dragen.

 

Het sponsoren van een bankje kost € 300, waarvan € 100 toegevoegd zal worden aan de lustrumpot voor de Nederlandse vereniging Gehandicapten Golf. (NGG).

 

Uw gift aftrekbaar

Er is een stichting opgericht die is goedgekeurd door de Belastingdienst waardoor uw gift aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Uw besparing kan hierdoor oplopen tot 52% van het geschonken bedrag.

 

Bordje

Elk gesponsord bankje krijgt een bordje met de naam van de sponsor(s).

 

Interesse?

U kunt uw belangstelling kenbaar maken aan de lustrumcommissie via email: 25jaar@dehoogerotterdamsche.nl.

Heeft u een bankje bij een specifieke hole op het oog, vermeldt dat dan ook en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!

 

Bij voorbaat dank namens De Lustrumcommissie !