Lunch

van 11:30 uur tot 16:30 uur

Seizoensspecialiteiten

  • Soep van de dag – 8,5
  • Salade van de week – 14,0

Salades

  • Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – 14,5
  • Hollandse buffelmozzarella met drie soorten tomaten, pesto met zwarte knoflook en geroosterde amandelen – 14,5

Maaltijdsalade met rustieke frites + 5

Brood

  • Avocado toast met gerookte zalm, gepocheerd ei en zongedroogde tomaat – 14,0
  • Kalfsroast met ei, kapper appeltjes en crème van tonijn – 14,0
  • Kip Cashew met zoetzure komkommer – 14,0

Napolitaanse pizza’s

  • Mozzarella met tomaat & basilicum – 13,0
  • DHR met crème fraîche, rode ui & Grana Padano – 13,0

Extra topping
groene asperges, spek of gedroogde ham + 1,0
zalm + 1,5

Warme gerechten

  • 2 kroketten (rundvlees of vegetarisch) met boerendesembrood – 11,5
  • Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – 19,5
  • Tosti kaas – 7,5
  • Tost ham & kaas – 7,5
  • Uitsmijter met boerendesembrood – 10,0

kaas, ham of spek + 1,0
zalm + 1,5

Broodjes TO GO

  • Broodje kaas – 5,25
  • Broodje ham – 5,75
  • Broodje gezond – 6,75
Borrel

Warme hapjes

  • Bitterballen (9 stuks) – 9,75
  • Gemengde warme borrel (12 stuks) – 12,75
    Bitterballen, vegetarische mini loempia’s, krokante garnalen en frikandellen
  • Krokante kip met sesam (9 stuks) – 12,75
  • Groente-dumplings met sesamsaus (9 stuks) – 9,25
  • Vegetarische mini loempia’s (18 stuks) – 9,50
  • Zoete aardappelfriet met chillimayonaise – 7,00

Koude hapjes

  • Olijven met gerookte amandelen – 7,00
  • Plukbrood met Flor Y Sabor* olijfolie, hummus, Fleur de Sel boter, olijven, noten, cornichons en ingelegde uitjes – 9,00
  • Borrelplank met Old Rotterdamsche kaas, ambachtelijk gedroogde worst en walnoten – 15,00

* Heerlijke olijfolie? De Flor Y Sabor olijfolie is ook beschikbaar aan de bar voor 11,95!

Diner

vanaf 17:00 uur

Seizoensspecialiteiten

  • 2 gangen menu – 35,0
  • 3 gangen menu – 40,0
  • Soep van de dag – 8,5
  • Salade van de week – 14,0
  • Vangst van de dag – dagprijs
  • Favoriet van de slager – dagprijs

Voorgerechten

  • Gedroogde runderham met vijgen, ingelegde komkommer en gel van mango – 14,5
  • Saffraan risotto met zeevruchten – 14,5
  • Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – 14,5

Maaltijdsalade met rustieke frites + 5

Hoofdgerechten

  • Kalfslende steak met bonito, gepocheerd ei, puree van bloemkool en rustieke frites – 25,0
  • In miso gemarineerde kabeljauw met peulgroenten en gestoomde rijst – 25,0
  • Vegetarische verrassing – 20,0

Nagerechten

  • Frangipane met frambozen met saus van passievrucht – 9,0
  • Huisgemaakte mini chocoladetaart met vanille roomijs en crème van advocaat – 9,0

Klassiekers

  • Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – 19,5
  • In roomboter gebakken zeetong met crème van tonijn en citroen – 30,0
  • Halve kip met knoflookboterkrieltjes en jus van gevogelte – 20,5
Wijnen

Wit

  • Legendary – Sauvignon Blanc | Roemenië – 5 / 29
  • Puarta Adalia – Verdejo | Spanje – 5 / 29
  • Paseo – Chardonnay | Chili – 5 / 29
  • Casa Silva – Chardonnay | Chili – 6 / 35
  • Les Bertholes – Chardonnay | Frankrijk – 6,5 / 38
  • Cecilia Beretta – Pinot Grigio | Italië – 6,5 / 38
  • Flying solo – Grenache Blanc & Viognier | Frankrijk – 6,5 / 38
  • Thornbury – Sauvignon Blanc | Nieuw-Zeeland – 7 / 41
  • 1924 – Chardonnay | Frankrijk – 45
  • Light Live 0% – Chardonnay | Duitsland – 5 / 29

Rosé

  • Lust – Cinsault | Zuid-Afrika – 5 / 29
  • Terre d’AIX ception – Grenache & Cinsault | Frankrijk – 7 / 41
  • Live Light 0% – Sparkling Rosé – 6 / 35

Rood

  • Winetime – Merlot | Spanje – 5 / 29
  • Masseria Borgo dei Trulli – Primitivo | Italië – 6 / 35
  • Melodias – Malbec | Argentinië – 6 / 35
  • Valerino Salento – Susumaniello | Italië – 6,5 / 38
  • Borgo dei trulli – Primitivo Appassimento | Italië – 44
  • 1924 – Cabernet Sauvignon | Frankrijk – 45
  • Light Live 0% – Cabernet | Duitsland – 5 / 29

Mousserend

  • Jaume Serra – Cava Brut | Spanje – 6 / 35
Allergenenkaart
LUNCH

Seizoensspecialiteiten

  • Soep van de dag – 8,5
  • Salade van de week – 14,0

Salades

  • Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – lactose | ei – 14,5
  • Hollandse buffelmozzarella met drie soorten tomaten, pesto met zwarte knoflook en geroosterde amandelen – gluten | noten | lactose – 14,5

Maaltijdsalade met rustieke frites + 5

Brood

  • Avocado toast met gerookte zalm, gepocheerd ei en zongedroogde tomaat – gluten | ei | vis – 14,0
  • Kalfsroast met ei, kapper appeltjes en crème van tonijn – gluten | lactose | ei | vis – 14,0
  • Kip cashew met zoetzure komkommer – gluten | noten | lactose | ei – 14,0

Napolitaanse pizza’s

  • Mozzarella met tomaat & basilicum – gluten | lactose – 13,0
  • DHR met crème fraîche, rode ui & Grana Padano – gluten | lactose – 13,0

groene asperges, spek of gedroogde ham + 1
zalm – vis + 1,5

Warme gerechten

  • 2 kroketten (rundvlees of vegetarisch) met boerendesembrood – gluten | lactose | ei – 11,5
  • Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – gluten | schaaldieren | soja | pinda’s – 19,5
  • Tosti kaas – gluten | lactose – 7,5
  • Tost ham & kaas – gluten | lactose – 7,5
  • Uitsmijter met boerendesembrood – gluten | ei – 10,0

kaas – lactose, ham of spek + 1
zalm – vis + 1,5

Broodjes TO GO

  • Broodje kaas – gluten | lactose – 5,25
  • Broodje ham – gluten – 5,75
  • Broodje gezond – gluten | lactose | ei – 6,75
BORREL

Warme hapjes

  • Bitterballen (9 stuks) – gluten | lactose | ei – 9,75
  • Gemengde warme borrel (12 stuks) – gluten | schaaldieren | lactose | ei 12,75
    Bitterballen, vegetarische mini loempia’s, krokante garnalen en frikandellen
  • Krokante kip met sesam (9 stuks) – gluten | ei | sesam – 12,75
  • Groente-dumplings met sesamsaus (9 stuks) – gluten | ei | sesam – 9,25
  • Vegetarische mini loempia’s (18 stuks) – gluten | ei – 9,50
  • Zoete aardappelfriet met chillimayonaise – ei – 7,00

Koude hapjes

  • Olijven met gerookte amandelen – noten – 7,00
  • Plukbrood met Flor Y Sabor* olijfolie, hummus, Fleur de Sel boter, olijven, noten, cornichons en ingelegde uitjes – gluten | noten | lactose – 9,00
  • Borrelplank met Old Rotterdamsche kaas, ambachtelijk gedroogde worst en walnoten – noten | lactose – 15,00
DINER

Seizoensspecialiteiten

  • Tweegangenmenu – 35,0
  • Driegangenmenu – 40,0
  • Soep van de dag – 8,5
  • Salade van de week – 14,0
  • Vangst van de dag – vis – dagprijs
  • Favoriet van de slager – dagprijs

Voorgerechten

  • Gedroogde runderham met vijgen, ingelegde komkommer en gel van mango – gluten – 14,5
  • Saffraan risotto met zeevruchten – schaaldieren | lactose – 14,5
  • Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – lactose | ei – 14,5

Maaltijdsalade met rustieke frites + 5

Hoofdgerechten

  • Kalfslende steak met bonito, gepocheerd ei, puree van bloemkool en rustieke frites – lactose | ei | vis – 25,0
  • In miso gemarineerde kabeljauw met peulgroenten en gestoomde rijst – lactose | vis | sesam – 25,0
  • Vegetarische verrassing – 20,0

Nagerechten

  • Frangipane met frambozen met saus van passievrucht – gluten | noten | lactose | ei – 9,0
  • Huisgemaakte mini chocoladetaart met vanille roomijs en crème van advocaat – gluten | lactose | ei – 9,0

Klassiekers

  • Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – gluten | schaaldieren | soja | pinda’s – 19,5
  • In roomboter gebakken tong met crème van tonijn en citroen – lactose | vis – 30,0
  • Halve kip met knoflookboterkrieltjes en jus van gevogelte – lactose – 20,5