Lunch
van 11:30 uur tot 16:30 uur
Seizoensspecialiteiten
- Soep van de dag – 8,5
- Salade van de week – 14,0
Salades
- Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – 14,5
- Hollandse buffelmozzarella met drie soorten tomaten, pesto met zwarte knoflook en geroosterde amandelen – 14,5
Maaltijdsalade met rustieke frites + 5
Brood
- Avocado toast met gerookte zalm, gepocheerd ei en zongedroogde tomaat – 14,0
- Kalfsroast met ei, kapper appeltjes en crème van tonijn – 14,0
- Kip Cashew met zoetzure komkommer – 14,0
Napolitaanse pizza’s
- Mozzarella met tomaat & basilicum – 13,0
- DHR met crème fraîche, rode ui & Grana Padano – 13,0
Extra topping
groene asperges, spek of gedroogde ham + 1,0
zalm + 1,5
Warme gerechten
- 2 kroketten (rundvlees of vegetarisch) met boerendesembrood – 11,5
- Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – 19,5
- Tosti kaas – 7,5
- Tost ham & kaas – 7,5
- Uitsmijter met boerendesembrood – 10,0
kaas, ham of spek + 1,0
zalm + 1,5
Broodjes TO GO
- Broodje kaas – 5,25
- Broodje ham – 5,75
- Broodje gezond – 6,75
Borrel
Warme hapjes
- Bitterballen (9 stuks) – 9,75
- Gemengde warme borrel (12 stuks) – 12,75
Bitterballen, vegetarische mini loempia’s, krokante garnalen en frikandellen - Krokante kip met sesam (9 stuks) – 12,75
- Groente-dumplings met sesamsaus (9 stuks) – 9,25
- Vegetarische mini loempia’s (18 stuks) – 9,50
- Zoete aardappelfriet met chillimayonaise – 7,00
Koude hapjes
- Olijven met gerookte amandelen – 7,00
- Plukbrood met Flor Y Sabor* olijfolie, hummus, Fleur de Sel boter, olijven, noten, cornichons en ingelegde uitjes – 9,00
- Borrelplank met Old Rotterdamsche kaas, ambachtelijk gedroogde worst en walnoten – 15,00
* Heerlijke olijfolie? De Flor Y Sabor olijfolie is ook beschikbaar aan de bar voor 11,95!
Diner
vanaf 17:00 uur
Seizoensspecialiteiten
- 2 gangen menu – 35,0
- 3 gangen menu – 40,0
- Soep van de dag – 8,5
- Salade van de week – 14,0
- Vangst van de dag – dagprijs
- Favoriet van de slager – dagprijs
Voorgerechten
- Gedroogde runderham met vijgen, ingelegde komkommer en gel van mango – 14,5
- Saffraan risotto met zeevruchten – 14,5
- Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – 14,5
Maaltijdsalade met rustieke frites + 5
Hoofdgerechten
- Kalfslende steak met bonito, gepocheerd ei, puree van bloemkool en rustieke frites – 25,0
- In miso gemarineerde kabeljauw met peulgroenten en gestoomde rijst – 25,0
- Vegetarische verrassing – 20,0
Nagerechten
- Frangipane met frambozen met saus van passievrucht – 9,0
- Huisgemaakte mini chocoladetaart met vanille roomijs en crème van advocaat – 9,0
Klassiekers
- Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – 19,5
- In roomboter gebakken zeetong met crème van tonijn en citroen – 30,0
- Halve kip met knoflookboterkrieltjes en jus van gevogelte – 20,5
Wijnen
Wit
- Legendary – Sauvignon Blanc | Roemenië – 5 / 29
- Puarta Adalia – Verdejo | Spanje – 5 / 29
- Paseo – Chardonnay | Chili – 5 / 29
- Casa Silva – Chardonnay | Chili – 6 / 35
- Les Bertholes – Chardonnay | Frankrijk – 6,5 / 38
- Cecilia Beretta – Pinot Grigio | Italië – 6,5 / 38
- Flying solo – Grenache Blanc & Viognier | Frankrijk – 6,5 / 38
- Thornbury – Sauvignon Blanc | Nieuw-Zeeland – 7 / 41
- 1924 – Chardonnay | Frankrijk – 45
- Light Live 0% – Chardonnay | Duitsland – 5 / 29
Rosé
- Lust – Cinsault | Zuid-Afrika – 5 / 29
- Terre d’AIX ception – Grenache & Cinsault | Frankrijk – 7 / 41
- Live Light 0% – Sparkling Rosé – 6 / 35
Rood
- Winetime – Merlot | Spanje – 5 / 29
- Masseria Borgo dei Trulli – Primitivo | Italië – 6 / 35
- Melodias – Malbec | Argentinië – 6 / 35
- Valerino Salento – Susumaniello | Italië – 6,5 / 38
- Borgo dei trulli – Primitivo Appassimento | Italië – 44
- 1924 – Cabernet Sauvignon | Frankrijk – 45
- Light Live 0% – Cabernet | Duitsland – 5 / 29
Mousserend
- Jaume Serra – Cava Brut | Spanje – 6 / 35
Allergenenkaart
LUNCH
Seizoensspecialiteiten
- Soep van de dag – 8,5
- Salade van de week – 14,0
Salades
- Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – lactose | ei – 14,5
- Hollandse buffelmozzarella met drie soorten tomaten, pesto met zwarte knoflook en geroosterde amandelen – gluten | noten | lactose – 14,5
Maaltijdsalade met rustieke frites + 5
Brood
- Avocado toast met gerookte zalm, gepocheerd ei en zongedroogde tomaat – gluten | ei | vis – 14,0
- Kalfsroast met ei, kapper appeltjes en crème van tonijn – gluten | lactose | ei | vis – 14,0
- Kip cashew met zoetzure komkommer – gluten | noten | lactose | ei – 14,0
Napolitaanse pizza’s
- Mozzarella met tomaat & basilicum – gluten | lactose – 13,0
- DHR met crème fraîche, rode ui & Grana Padano – gluten | lactose – 13,0
groene asperges, spek of gedroogde ham + 1
zalm – vis + 1,5
Warme gerechten
- 2 kroketten (rundvlees of vegetarisch) met boerendesembrood – gluten | lactose | ei – 11,5
- Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – gluten | schaaldieren | soja | pinda’s – 19,5
- Tosti kaas – gluten | lactose – 7,5
- Tost ham & kaas – gluten | lactose – 7,5
- Uitsmijter met boerendesembrood – gluten | ei – 10,0
kaas – lactose, ham of spek + 1
zalm – vis + 1,5
Broodjes TO GO
- Broodje kaas – gluten | lactose – 5,25
- Broodje ham – gluten – 5,75
- Broodje gezond – gluten | lactose | ei – 6,75
BORREL
Warme hapjes
- Bitterballen (9 stuks) – gluten | lactose | ei – 9,75
- Gemengde warme borrel (12 stuks) – gluten | schaaldieren | lactose | ei – 12,75
Bitterballen, vegetarische mini loempia’s, krokante garnalen en frikandellen - Krokante kip met sesam (9 stuks) – gluten | ei | sesam – 12,75
- Groente-dumplings met sesamsaus (9 stuks) – gluten | ei | sesam – 9,25
- Vegetarische mini loempia’s (18 stuks) – gluten | ei – 9,50
- Zoete aardappelfriet met chillimayonaise – ei – 7,00
Koude hapjes
- Olijven met gerookte amandelen – noten – 7,00
- Plukbrood met Flor Y Sabor* olijfolie, hummus, Fleur de Sel boter, olijven, noten, cornichons en ingelegde uitjes – gluten | noten | lactose – 9,00
- Borrelplank met Old Rotterdamsche kaas, ambachtelijk gedroogde worst en walnoten – noten | lactose – 15,00
DINER
Seizoensspecialiteiten
- Tweegangenmenu – 35,0
- Driegangenmenu – 40,0
- Soep van de dag – 8,5
- Salade van de week – 14,0
- Vangst van de dag – vis – dagprijs
- Favoriet van de slager – dagprijs
Voorgerechten
- Gedroogde runderham met vijgen, ingelegde komkommer en gel van mango – gluten – 14,5
- Saffraan risotto met zeevruchten – schaaldieren | lactose – 14,5
- Caesarsalade met Polderhoen kip, krokante serranoham en gepocheerd ei – lactose | ei – 14,5
Maaltijdsalade met rustieke frites + 5
Hoofdgerechten
- Kalfslende steak met bonito, gepocheerd ei, puree van bloemkool en rustieke frites – lactose | ei | vis – 25,0
- In miso gemarineerde kabeljauw met peulgroenten en gestoomde rijst – lactose | vis | sesam – 25,0
- Vegetarische verrassing – 20,0
Nagerechten
- Frangipane met frambozen met saus van passievrucht – gluten | noten | lactose | ei – 9,0
- Huisgemaakte mini chocoladetaart met vanille roomijs en crème van advocaat – gluten | lactose | ei – 9,0
Klassiekers
- Saté van kip met zoetzure komkommer, atjar, pindasaus en rustieke frites – gluten | schaaldieren | soja | pinda’s – 19,5
- In roomboter gebakken tong met crème van tonijn en citroen – lactose | vis – 30,0
- Halve kip met knoflookboterkrieltjes en jus van gevogelte – lactose – 20,5