De Nationale Week Zonder Vlees En Zuivel

In de week van 4 t/m 10 maart is de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De huidige vlees- en zuivelconsumptie heeft een directe relatie met de overmatige CO2-uitstoot, en is – in tegenstelling tot duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en elektrische auto’s – zonder grote investeringen en zonder concessies vandaag nog aan te pakken. Elke dag vlees, vis en zuivel hoeft niet meer. Flexitarisch = legendarisch.

Onze keuken laat graag zien dat vegetarisch en plantaardig eten niet saai of smakeloos is! Kom deze week dan ook genieten van een heerlijk veganistisch (ja, we gaan nog een stapje verder) driegangenmenu voor € 37,50 per persoon:

  • Doperwtensoep met Westlandse tomaat, crème van kokos en popcorn – 8
  • Curry met citroengras, gegrilde venkel, bimi en krokante polenta – 21,5
  • In karamel gebakken banaan met een parfait van pistache – 9

U kunt een tafel reserveren via brasserie@dehoogerotterdamsche.nl 

PS. Dit is een extra menu, we serveren ook de gerechten van de menukaart.