Business (Club) bij De Hooge Rotterdamsche

Golf en zaken doen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de golfbaan en in de Brasserie leert u uw (toekomstige) zakenpartners pas goed kennen. De aard van het spel, zorgt voor verbroedering en meer aandacht voor elkaar. En de duur van het spel biedt u de kans om elkaar veel beter te leren kennen. De basis voor een langdurige, hechte en succesvolle zakelijke relatie.
Door de sportieve, ontspannende en gezellige kant van golf laat u uw business op een aangename manier groeien.
Veel aangenamer, dan “koud bellen” op uw kantoor. Een Business Club omringd door duizenden bedrijven in en rondom Rotterdam.

 

De Business Club van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is dé (thuis)basis voor zowel zakelijke als sociale contacten. Binnen de Business Club heerst een sportieve, toegankelijke en warme sfeer. Onze (business)-leden zijn veelal gelijkgestemde mensen, waarderen en inspireren elkaar én de optimale faciliteiten van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche en de sfeervolle ambiance in de Brasserie. De Brasserie is uw meeting point voor zakelijke afspraken, lunches en diners.

 

De Business Club biedt met haar Golf4Business wedstrijd- en activiteitenprogramma een veelvoud van mogelijkheden om nieuwe businesskansen te ontdekken. Vanaf maart t/m september speelt de Business Club haar 18 en 9-holes golfwedstrijden. De ideale gelegenheid voor geïnteresseerde introducés om kennis te maken met onze Business Club en haar leden en voor haar leden om binnen een sportieve, informele sfeer met relaties bij te praten. Dit jaar komt MKB Rotterdam-Rijnmond, de Business Club van Golf Ockenburgh en WCGC naar De Hooge Rotterdamsche. Daarnaast gaan wij naar Bernardus Golf en Golf Ockenburgh.

Graag helpen wij u persoonlijk verder bij het samenstellen van uw (Business Club) lidmaatschap.

Voor meer informatie over ons Business Club programma/lidmaatschap kunt u contact opnemen met Brenda Ebell, 010 – 522 00 52
of u stuurt haar een e-mail bc@dehoogerotterdamsche.nl.

 

Wedstrijd- en activiteitenkalender
Klik hier voor het activiteitenprogramma van de Business Club.

 

Kom kennismaken met onze Business Club!
Wilt u een keer kennismaken met De Business Club, haar leden, activiteiten, wedstrijden en lessen?
Bel met Brenda 010 – 522 00 52, zij nodigt u graag uit.

 

Nog geen golfervaring?
Word dan direct lid van onze Business Club en wij betalen u golflessen tot aan handicap 54 (voorheen GVB)!

 

Bedrijfsdagen
Uiteraard behoort het ook tot de mogelijkheden om uw eigen bedrijfsdag te organiseren. Het team van Golfbaan De Hooge Rotterdamsche zorgt hierbij voor maatwerk en ontzorgt uw organisatie door op de dag zelf alle praktische zaken voor u te regelen.

 

 

Business-club-golf-rotterdam