Golf4Business bij De Hooge Rotterdamsche

Golf en zaken doen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de golfbaan en in de brasserie leert u uw (toekomstige) zakenpartners pas goed kennen. De aard van het spel, zorgt voor verbroedering en meer aandacht voor elkaar. En de duur van het spel biedt u de kans om elkaar veel beter te leren kennen. De basis voor een langdurige, hechte en succesvolle zakelijke relatie. Door de sportieve, ontspannende en gezellige kant van golf laat u uw business op een aangename manier groeien. Veel aangenamer, dan “koud bellen” op uw kantoor.


De Business Club biedt u met haar Golf4Business wedstrijd- en activiteitenkalender 2017 een veelvoud van mogelijkheden om nieuwe businesskansen te ontdekken. Een Business Club omringd door duizenden bedrijven in en rondom Rotterdam, waardoor u uw investering weer snel terug kunt verdienen.


Naast de activiteiten van de Business Club kunt u ook gebruik maken van maatwerkoplossingen. Uw zakelijke lunch, borrel of diner, eventueel gecombineerd met een golfclinic en/of een golfdag. Gratis WiFi en presentatiemiddelen staan voor u ter beschikking.


Uw bedrijfsevenement of vergadering onder de rook van Rotterdam?
U kunt op ons rekenen. We staan u heel graag persoonlijk bij!

 

Neem vrijblijvend contact op met Brenda Ebell, 010 522 00 52 of stuur haar een e-mail bc@dehoogerotterdamsche.nl

 

Business-club-golf-rotterdam