Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! En daarom organiseert Spieren voor Spieren alweer voor de 10e keer een golftoernooi. Uit reacties van deelnemers hoort de organisatie terug dat men deze golfdag niet alleen als een ‘goede doelen dag’ ervaart, maar ook als een uiterst informele, aangename en goed verzorgde dag van ontspanning.

Dit jaar ontmoet u en/of speelt u zelfs samen met bekende Nederlanders die zich als ambassadeur inzetten voor Spieren voor Spieren. U kunt kiezen om in een eigen flight met vrienden, zakenpartners of collega’s samen te spelen. Natuurlijk kunt u ook individueel inschrijven en zo op informele wijze, nieuwe contacten maken.

 

Naast passie voor golf willen wij samen met u graag ons steentje bijdrage en de maatschappij iets nalaten. Om die reden kiest De Business Club van De Hooge Rotterdamsche ieder jaar een nieuw goed doel uit. Ten behoeve van dit goede doel, dit jaar Spieren voor Spieren, verkoopt zij bij iedere businesswedstrijd Mulligans en staat het Rijnmond Open Golf (ROG) 5% van haar inkomsten af.


Ook dit jaar ondersteunt De Business Club, het ROG én Golfclub De Hooge Rotterdamsche Spieren voor Spieren door haar relatiewedstrijd in te zetten als fundraisingstoernooi en u kunt daar bij zijn!

meisje