Bent u onlangs begonnen met golf? Onze golfambassadeurs organiseren diverse leuke activiteiten voor startende golfers.
De activiteiten zijn gericht op het leren kennen van andere (startende) golfers, plezier beleven aan de golfsport en het verbeteren van uw golfspel. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom! Vragen? Neem contact op via dhrgolfambassadeur@gmail.com.

RABBIT- & RANGERAVONDEN

In de maanden april tot en met september organiseert de commissie Rabbits & Rangers om de twee weken op maandag Rabbits & Rangers avonden. Onder begeleiding van ervaren spelers kunnen beginnende golfers in een ontspannen sfeer een ronde van 9-holes spelen, waarbij in de praktijk regels en etiquette worden bijgebracht. Na afloop kunt u gezellig samen eten. Een overzicht van alle data vindt u hier.

 

 GOLFEN MET AMBASSADEURS

Op zoek naar een ervaren golfer om 9 of 18 holes mee te golfen? Golf met onze Golfambassadeurs! Of u nu meer wilt weten over het golfspel, de golfclub, clubactiviteiten, de golfregels of voor de gezelligheid. Onze Golfambassadeurs beantwoorden uw vragen graag tijdens een golfronde! Interesse, neem contact op via email: dhrgolfambassadeur@gmail.com

 

 WHATSAPP

Samen trainen of de baan in met andere startende golfers? Meld u aan voor onze Whatsappgroep. Stuur een e-mail naar jeroen@dehoogerotterdamsche.nl om u aan te melden voor de Whatsappgroep.

Kalender

Nieuwsbrief

Wilt u graag op De Hoogte gehouden worden? Meld u aan voor de nieuwsbrief via onderstaande formulier: