Video

Het best bewaarde geheim van de regio Rotterdam

Vlakbij Rotterdam, in Bergschenhoek ligt een groot geheim ! . Gelegen op een vijfentwintig meter hoge heuvelrug, waar oude bomen staan en uitgestrekte graslanden in de horizon verdwijnen. De Hooge Rotterdamsche, een golfbaan aan de rand van de stad, te midden van de prachtige natuur.

Golfmomentje
Wie de drukte even wil ontvluchten en een balletje wil slaan, is van harte welkom bij De Hooge Rotterdamsche. Een golfbaan op een prachtige locatie. Met uitzicht op de skyline van Rotterdam, maar verstopt achter de bomen en gelegen in het weelderige groen. Even helemaal weg, gefocust op het spel in de frisse buitenlucht.

Service
Wie voor het eerst bij ons aanklopt, krijgt alle informatie die hij nodig heeft. Voor golflessen kunt u bij onze Golf Acadamy Zuid Holland terecht. Jeugd van zes tot vijfentwintig jaar kunnen ook meedoen aan de verschillende lesgroepen speciaal afgestemd op hun leeftijd. Golfmateriaal nodig? We verhuren clubs, trolley’s, handicarts noem maar op. Een hapje en een drankje voor onderweg kunt u ook bij ons kopen. Golffanaat geworden? Dan nodigen we u uit om lid te worden van onze golfclub. Momenteel bestaat onze vereniging uit zo’n duizend leden die tot op de dag van vandaag tevreden gebruik maken van onze baan.

Brasserie
Wie er echt een dagje uit van maakt, kan heerlijk vertoeven in onze Brasserie. Voor een kopje koffie of een snelle business lunch. Of misschien is het leuk om een sportieve dag af te sluiten met een eenvoudig of zelfs met een uitgebreid diner? Onze menukaart mag er zijn. En u natuurlijk ook. Buiten in het zonnetje, met uitzicht op de baan. Of binnen in ons sfeervolle restaurant.

De Golfbaan
De golfbaan wordt uitermate goed onderhouden door de Greenkeepers. In totaal zijn er achttien holes en is de baan vanaf de gele tee’s 5323 meter, par 71, met een Slope Rating van 128. Iedere hole gaat gepaard met een eigen uitdaging en een verrassende ligging. Het terrein van De Hooge Rotterdamsche is uiterst divers. Met glooiende heuvels, prachtige fairways, bunkers, waterpartijen en bomen. Daarnaast zorgen externe factoren als dauw, regendruppels, wind en zonneschijn altijd voor een verrassend en gevarieerd golfspel. Geen sessie zal hetzelfde zijn. Dagelijks plaatsen we alle relevante baaninformatie op onze website.

Meer weten?
Meer weten over Golfbaan – Brasserie De Hooge Rotterdamsche? Kom eens langs of neem gerust contact met ons op.